Jak motivovat tým – adapťák

Jak motivovat tým, aneb adapťák a společně znova na start

„Tak kluk nám odjel na „adapťák“. Oficiálně začíná vysokou školu a já jsem rád, že máme za sebou maturitu, přijímačky a že se tam dostal. A taky jsem rád, že začínají tím, že se teď fyzicky vidí, protože holka, která začala vejšku v době covidu, tak vlastně první dva roky svoje spolužáky fyzicky neviděla, a bylo to pro ni těžký.“

„Adapťáky, neboli adaptační týdny“ dělají vysoké školy, střední školy a dnes i třídy ze základky, které se znají, ale chtějí začít „společně“. Díky covidu každý trávil hodně času sám doma, řešil svoje problémy a žil v jiné realitě. Jak psycholog mám velkou radost, že se k tomu přistupuje. Jsem jednoznačně pro, aby se děti, studenti a učitelé viděli, aby se mohli blíže seznámit, aby vzniklo SPOLU.

A přeneslo se to i do firem. Firemních outdoory, „vánoční večírky“ v červnu a na podzim. A manažeři dělají i motivační akce jen pro svůj tým. Jeden den, kdy jsme spolu. Během léta jsme byli na dovolených, na HO, v práci jsme se často míjeli. A je třeba udělat společný start.

A k tomu vám nabízím svoji pomoc. Připravíme jednodenní akci. Něco mezi školením, neformálním setkáním, inspiračním workshopem. Prostě fajn den, ve které se znovu naladíte na jednu vlnu, něco se společně přiučíte, zasmějete a lépe poznáte.

Workshop je pro vás, právě když:

–       tým pracuje, ale chybí to správné pracovní nasazení, je vidět únava v týmu

–       někteří členové týmu nejsou v pohodě, někdo maká, ale někdo se „veze“

–       ne všichni z vašeho týmu se chtějí vracet z HO fyzicky do práce

Co dostane manažer a tým po absolvování:

–       posílení týmu – pocit, že SPOLU to dokážeme, ať přijde, co přijde!

–       lepší poznání druhých, vzájemné pochopení, respekt a pomoc druhým

–       pro manažera i lepší orientace, jak tým spolu funguje a jak na ně

Součástí ceny je 60minutová konzultace s manažerem/manažerkou po workshopu – zpětná vazba na tým, na konkrétní problémy týmu a doporučení, co dál.

https://misadankova.com/pro-firmy/pro-firmy/ domluvíme se a jdeme do toho! Hezké slunečné dny a těším se na naše společné věci. Vaše Míša

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů